Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt tomma skal



ibland nuddar dåtiden vid
som ett rakblad mot mitt hjärta

skär upp det jag läkt
med tid och styrka

en menlös kamp
under bortkastade år
där du valde att aldrig se
ditt bittersmakade svek

så ovetande ändå
om det äckel du väcker
när du värdelöst närmar dig
med ditt tomma skal
så ovetande din påverkan
att väcka det onda i mig

sa jag någonsin
hur illa du gjorde
lät jag dig förstå
att dina handlingar
fick mig att välja nya vägar
bli en annan jag

jag vet att jag berättade
ibland i tårar
ibland frusterande arg
främst förklarade jag
då jag vände dig ryggen

men kan man förstå
och kan man beröras
när man inte existerar
i själ och hjärta

du ändrade min bild
mina ögon ser något annat nu
du dödade hopp
men du har ingen aning

din mun full av lögner
ett gap som stinker
när du talar
så tystna nu
innan vulkanen i mig
går till attack igen

varje individ
är värd respekt

men inte du

du dog för mig




Övriga genrer av devilsangel
Läst 310 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-09-23 15:18



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! vad starkt, känslosamt, smärtsamt och helt fantastiskt du skriver och berör så man vet inte var man skall bli av.. skönt att du är dig själv igen.. ditt eget jag och inte behöver att vara nån annan för nån annan.. bara stå på dig min vän.. kramar och applåder
2009-09-28

  Michaela Dutius
Smärtan är så tydlig - det gör ont...orden är rakbladsvassa - och lyfter smärtan från ditt hjärta till mitt
2009-09-26

    Bodil Sandberg
Det finns sår som aldrig läker ..och du för fram vidden av detta
så gripande känslofullt och starkt min vän
2009-09-25

  sulimaa
Här kom bortgömda känslor fram på ett starkt sätt...berättar om att vi alla är värdefulla även om vi inte blir sedda och bekräftade ...otroligt talande text som berör mig mycket!! Varm kraaam!!!
2009-09-24

    ej medlem längre
Lägger mig här över Annika och håller fullständigt med i det hon säger! Strongt vännen!
2009-09-24

  Suzy med punkterna
främst förklarade jag
då jag vände dig ryggen......säger mycket och jag känner igen
2009-09-23

  etthjärtaäralltidrött
intensiv självrespekt
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel