Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten mjukt

 

 

 

 

I vattnet

 

Med näckrosor

 

Och djup som öppnade natt

 

Simmade jag till min älskling

 

 

 

 

 

 

Och håret låg som en krans kring mina axlar

 

Jag var vaken

 

Jag var naken

 

Jag simmade till strand utan sikte

 

Fast det bara var en en sjö

 

Visste jag att i natt

 

I  mörker

 

Var det här jag skulle

 

 

Leva

 

 

Och en ström som aldrig funnits

 

Kittlade mig

 

 

Kropp som fri

Vatten mjukt

 

 

 Du hårdnade intill mig

 

 

 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-23 21:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Gott. Underbart skrivet.
2009-09-23

  Hawk
sinnlig...lidelsefull...full av liv och lust.
Mycket vackert skrivet.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75