Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt skall förvandlas

 

 

Jag viskar till skymning

För snart är det natt

 

Den talar till längtan

 

Och bara för att

 

Ljus snart ska blekna

 

Och svart

Bli ett hem

 

Växer så frågan

Om förlitan på vem?

 

Gårdagens under

Bortglömda är

 

Alla som lever

Förundrar om när

 

Allt skall förvandlas 

Som allting sig bör

 

Och om det man river

Inom en så dör

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 15:04



Bookmark and Share


  peter markurth
tack
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75