En ond cirkel som många skulle undvika,
de krossar sig själva bara…

(Senryu x 3)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ond cirkel som många skulle undvika,
de krossar sig själva bara…

(Senryu x 3)



LÖGNER

*
En efter en biter
Sina offer dödgiftigt

Sanningen är vi

**
Silkesnäts bojor
Kropp och själs idealism

Platons grottskugor

***
Äter hanar då
Hundra svarta den föder

Parning - mer väntas





© Havsbris/2009




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 617 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-09-24 13:35



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
et text som tilltalar mig
får en vag känsla av en gåta.
2013-05-06

  Jonas Hagén
et text som tilltalar mig
får en vag känsla av en gåta.
2013-05-06

  Mats Henricson
Bitande brutalitet !
2009-11-11

  Njord
Intressant formation Och bra text!
2009-09-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Du har så rätt !
Sanningen är VI
Därför ska vi göra sanning
vara enkla
rättvisa
Och inte hamna i skuggan
av varken oss själva
eller någon annan!
2009-09-26

  Water VIP
Sanningar om lögner
snyggt förpackade...tjusigt!
2009-09-26

  anits VIP
mycket starkt
2009-09-24

  Drömkram
Hmm...men vad är värsta lögn? Den osanning vi berättar för vänner eller det faktum vi förnekar oss själva? Du har helt rätt i det att då lögnen sått ett frö så fortplantar den sig som en djävul, men vem rår för det , jag , de andra eller bara livet självt? Havsbris lockar nödvändiga tankar, tyvärr obesvarade, just nu , just här men de äre där, tankar. Kram
2009-09-24

    glasa VIP
ruskig
grym
och träffsäker
med skönhet
just så
2009-09-24

  tom boreland
starkt
2009-09-24

    J. Herward
jag ser lögnen som en svart skabbig hund, det här gjorde du jävligt bra :)
2009-09-24

  Quasimodo
Det starkaste och farligaste
giftet är lögnens, enda botet
är sanningen och ärligheten.

**

Fångad och fjättrad hur tunt
nätet än är, blir det mörker som
håller vidsyntheten fast.

**

Ont föder ont till sorg och smärta,
i utåtgående cirklar befästs dess
närvaro till alla skikt.

**

Stark och med både insikt och
ödmjukhet till varandet och livet.
2009-09-24

  stenen/ Yv Ericsson
Men se där. Travpojken... På bild
2009-09-24

  Havsbris
ahhahahhahah

NIiiiiii!

Tramp,
det var bra
vännen !!!!

hahahhahahhaha

PoK till er ;o)
2009-09-24

    tramp
Snygga !

Dessutom är det rasism i lögnernas värld då "de vita" anses vara "okej"
2009-09-24

  LassO
låter farligt ;)
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris