Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt tystnar och man känner hjärtslagen hårt i bröstet, när man förstår något om sig själv, om sina drömmar, om sin livsdröm.


Pärlor

Rytmerna försvinner
in i ljuset
Ljudet kondenserar,
utkristalliserar sig
på mitt frostiga hjärtefönster.

Små pärlor av längtan
trillar och lämnar salta spår
på kinden och utsidan av handen.

Ibland lurar drömmen in mig i fällor,
när verkligheten blev koplicerad och känslokall
fortsatte jag drömmen som var bättre än inget,
!allt är bättre än inget!
ekade envist i tomrummen.

Allt är bättre än inget,
även när drömmen klyvts och huggits av
och inte är mer än Små pärlor av
längtan
som trillar
och lämnar salta spår
på kinden och utsidan
handen.




Fri vers av waileth
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:46



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
fin upprepning: trillar och lämnar spår..ger rytm o känsla : allt som är kvar, tomheten du pratr om
2005-10-23

  Per Rydberg
Stark känsla, fint beskriven!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth