Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en fortsättning på \"Pärlor\" från början var det samma dikt men jag tyckte att det blev bättre när jag delade upp dem. Men temat är drömmar fortfarande.


Drömmen är större ändå

Drömmen är större än du
men utan dig
har den inget fäste
ingenstans att börja

Drömmen är större ändå
den för mig längre fram,
längre in,
längre bort,

utan dig
har jag inget fäste
ingenstans att börja gro.




Fri vers av waileth
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth