Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev nykär trots distansförhållande. Kärlek! Är det någon som tycker att jag borde använda , eller . i dikten?


Ljusår bort

Ljusår bort
lever färgerna av dig

Ränderna går aldrig ur
de rinner längs ryggraden
nedför benen
viker sig vid marken
sträcker sig längre
längre
längre

En kometsvans
på den hala vintergatan
där jag bor




Fri vers av waileth
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:53



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
nej, behövs inte tycker jag. Ljusår bort lever färgerna av dig- ett minne med färger...och upplyst av en stjärna
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth