Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det drar ihop till kyla och mörker medan det oplockade blåbäret väntar ...


INFÖR VINTERPARTY

Blåbäret sitter på bar kvist
i oktoberafton
i väntan på jungfrun Snöflinga

han gör sig beredd
för ett ligg
ett blått på vitt

den finska
nationaldagen
till ära.




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-29 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul. En snöflingas resa genom natur och kultur.
2009-10-09

    Maria Malm
Ler åt denna, både vacker och rolig.
2009-10-04

  Eva Langrath VIP
Härligt du fick mig att skratta i kvällen.
2009-09-29

    Annika J
Mycket fyndigt och roligt!Skrattade högt!
2009-09-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Levande symboler. ler
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP