Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ringde

Igår kväll när du ringde
så ryste jag till
Skulle jag svara eller ej?
Jag ville men tänkte till
vad ville du av mig?
Hade du inte sagt farväl?
Men jag lyfte luren
och sa ”hej”
Jag visste inte vad jag skulle säga
jag hittade Inga Ord
Inga ord som kunde beskriva mina känslor
skulle det spela någon roll vad jag sa?
Jag ville säga dig de Fina orden
jag ville säga att du var
stärnorna,solen och månen för Mig
Men inte skulle det spela någon roll?




Fri vers av Manal
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-06-19 00:26



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...har kommit men orden de kommer inte alltid. bra skrivet dock...
2004-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal