Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens I-landsproblem

Hundratusen dör i svält
på Afrikas horn och så...

Och hundratusen dör i Aids
per timme, vad jag kan förstå...

En miljard visar glad tolerans
för att tjäna en dollar per dag...

Och min nya MC har sen leverans
Du förstår att jag känner mig svag!




Fri vers av Cinemiracle
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-10-13 16:07



Bookmark and Share


  Rublev
inehållet träffar eftertänksamt och knytnävshårt
(formmässigt är den lite ojämn,
skyller på det rimmade upplägget
...jo jag vet, humorn och rimmen
hjälper oss att svälja den beska sanningen)
2005-10-29

  Jessi
Allting är relativt :) Men jag förstår vad du menar
2005-10-13

  Per Rydberg
Vilket perspektiv. Fasansfullt - vad ska vi göra?? ( Formen är väldigt bra den också)
2005-10-13

  Christer VIP
Du har grym känsla för rytm i språket.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle