Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärleks undergång



hjärtat skriker ditt namn
fast jag vet att nattens tomhet
är det jag måste bära

tårarna skär upp
sitt mörka fäste
över de kinder som just
blivit strykta av ömhetshand

men jag vet att jag måste vända
bort från det vi haft
insikten skär som den vassaste kniv
genom varje känsla
som öppnats för dig

när du fattas mig
i det djupaste av själen
förnimmer jag stenfyllda gropar
där jag just varit hel
förnimmer jag bilder
av vad vi blev tillsammans

vi kunde inte växa
som ett som oss
vi kunde bara skada
förminska det evigt vackra

försent min älskade
när allt det onda blivit gjort
när vi fastnat i sjuka beteenden
hotas även ljuvliga minnen
att raseras till ett vrak

då måste vi gå
släppa taget även om
tortyren är ett blodbad

men låt oss kyssa mjuka läppar
med ett avsked utan hat
låt inte skuggan av min ryggtavla
bli ett förakt du tar med dig
när jag vänder mig bort

se mig i ögonen
innan jag sluter dem
se att jag faktiskt gråter
ett bottenlöst hav av tårar

i förtvivlans tyngsta smärta
bor min kärleks undergång
även om det blåser stormvindar
runt min gestalt

ett skydd för att dölja

hur svårt det är att gå




Övriga genrer av devilsangel
Läst 357 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-10-06 15:33



Bookmark and Share


  Rosadelores
Åh, vad du skriver bra i allt du skriver. Så många känslor jag känner igen och du beskriver dem så fint och så rätt.

Den här var tung, riktigt tung...
2009-10-30

  stenen/ Yv Ericsson
Denna stjäl jag omedelbart! Och läser för min f.d. Mycket igenkänn här.
2009-10-10

    Lindizz
starkt sorgset och berörande skrivet.
2009-10-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
En naken smärtfylld text som skär samtidigt som den speglar styrka.
Starkt berörande text.
2009-10-06

  sulimaa
Ibland måste man gå för att inte gå under i det som var...alla förtvivlade känslor rusar emot mig i denna text som berör på djupet...kram!!
2009-10-06

  etthjärtaäralltidrött
Känner så med dina starka smärtande ord, fyller mig med kärlekssorg.
2009-10-06

  Junitvillingen
Jag riktigt "ryser" när jag läser din starka, vackert vemodiga text...uppbrott & avsked är bland det svåraste som finns...här följer jag "din resa" i din gripande text och gråter för din skull...du formulerar dig fantastiskt...ser bilder på näthinnan...vackra fina ängel, du berör mig SÅ!
2009-10-06

    Maria Malm
Du är verkligt duktig i att sätta ord på känslor, i denna hur svårt ett avsked kan vara.
2009-10-06

  peter markurth
stark
2009-10-06

  Ronny Berk
en djupt berörande text som väl förmedlar känslor av saknad ; skuggor som förmörkar tillvaron ; redan rubriken berättar !

mellan raderna skymtar framtids skuggfria förhoppningar...ja !
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel