Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

















och kanske är det inte du
inte jag

eller någonting annat vi kan greppa
kanske är det bara varat
nageln i ögat

vi aldrig kan klippa
kanske är det klippan
som lockar till hoppet


och kanske var det aldrig du
inte jag
eller någon verklig plats att landa





*

, jag flyger nu
landar aldrig
för den enda stund
jag verkligt, verkligt lever


är den
när livet ligger utanför dagars räkning




























Fri vers av lyckeli
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-07 15:55



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Jag kan inte beskriva varför men jag gillar den här i flykten...
2009-10-07

    © Birgitta Wäppling VIP
sorg och vemod; vemod och sorg.
medryckande dikt, men mycket uppmuntran vidarebefordras härmed till diktjaget.
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli