Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens harmoni den djupa monotonin



Prassliga höstlöv och dess melodi lika skör som hjärtats förtvivlan
ett eko ifrån förgångna stunder som återvänder innan jag hinner
blunda - ett höstlöv - mellan mina fingrar, jag är försiktig, lövet är rött och gult likt blodet likt själens guld många söker många finner många låtsas skapa blodsband och gömmer själens guld i underjordiska valv



~

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-08 21:51



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt och berörande
gillade speciellt
(blunda-ett höstlöv- mellan mina fingrar, jag är försiktig)
2009-10-09

    Herr Ångest
Jag tyckte om ingressen mer än själva texten..

Eller om man nu ska kalla det första stycket istället..
Kanske om du skulle försöka göra om alltihopa till en enda lång mening, fortsätta där ingressen slutar o skriva resten i samma andlösa anda. Som ett flöde..
2009-10-08

  peter markurth
bra
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman