http://www.youtube.com/watch?v=z0XAI-PFQcA
Aretha Franklin - Respect" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=z0XAI-PFQcA
Aretha Franklin - Respect



Pärlsamlaren

 



Jag söker och finner

ger bort mina pärlor
och förblir lika fattig
och tyngdlös men rik
av erfarenheter

Nästa pärla väntar på
att bli funnen

i havets djup


men jag tar pärlan bara när
musslan öppnar sin mun

för mig och ett till sandkorn
kan komma in

växa och bli ~


Jag är skapad utav ett virvlande grumligt hav
Varför för - söka förstå ursprunget när man inte
kan förstå vad man får nu och för alltid?

¤

~

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-10 16:49



Bookmark and Share


  Dionysius
fin poetisk beskrivning av vikten att gå varsamt fram när vi skördar från våra tillgångar och ser till att de finns kvar också för våra efterlevande!
Så uppfattade iaf jag din text. Gillar!!
2009-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Allt kan inte förstås med vårt begränsade förstånd.
Men det finns en annan dimension...
2009-10-10

  peter markurth
vacker
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman