http://www.youtube.com/watch?v=TC5M3umjCzc
Jag ger dig min morgon - Fred Åkerström" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=TC5M3umjCzc
Jag ger dig min morgon - Fred Åkerström



Morgonfred



Morgonstundens gyllene tystnad
De dödas genomskinliga händer som
omringar mig smeker min kind väntar
på mig . . . ska jag lämna dem och gå tillbaka
eller ska jag finnas i deras sällskap?

Tyst ledsenhet, innerlig trötthet och ett beslut som
väntar på att bli pånyttfött . . . ansvarets järnvilja som
finns i kärlekens eld . . . jag skapar mig själv . . .

 

 



 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 11:20



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Så vacker och tankeväckande
uppvaknandet
ny dag nya tankar gamla strider
Snyggt! Gillas mycket. Applåder!
2009-10-11

  Quasimodo
Att finnas och vara, tar till mig och tack för sista raden som håller livet !!!
2009-10-11

  mare VIP
Bra skrivet...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman