Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill förstå . . . utan ¤ krav


 


Den döda Kärlekens Sfär besegrade Odjurets animalistiska tendenser. Det kommer aldrig mer att hända igen. I den döda kärlekens sfär; lever minnena kvar, finns, i evigheternas evighet och porten är låst med en gyllene - röd sigill. Gamla minnen skall ej förbrukas - missbrukas mer skall ej tas ut till nuet och dödas långsamt styra framtiden skall ej mer förtära själens skapande behov kärlekens förutbestämda verklighet och den tomma kroppen skall aldrig mer stillsamt sväva i den frusna tomheten.

Utanför porten finns det en eld som brinner, värmer de förbipasserande vandrarna, ett kärleksspöke är inte döden som driver in skulder, hemsöker, bli ej skrämd, kärleksspöket är väktaren av sannhetens frö.

~

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 17:26



Bookmark and Share


  peter markurth
jävligt stark och sann
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman