http://www.youtube.com/watch?v=zMh3O9Rw8us
Lisa Ekdahl - Bortom det blå

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre fred och inte krig . . .  ur drömvandrarens dagbok 
http://www.youtube.com/watch?v=zMh3O9Rw8us
Lisa Ekdahl - Bortom det blå




Solklockan visar färden – Livets vatten


 


Din törst blev större,

ju mer vatten du drack desto mer törstig blev du men vart tog vattnet vägen? Som att vattnet avdunstade innan du hann dricka det blev svalkande droppar på din kropp. Öknens värme ger bara yrsel och huvudvärk Oasen finns alltid där men hur ska man kunna njuta en av oasens gåvor när man har ätit upp öknen och vad som finns i magen är öknens solskugga? Solklockan visar avfärden . . .

 

 

 




Prosa (Novell) av Night Soul Woman
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-13 19:31



Bookmark and Share


  Peter Matsa
oj vad mätt man skulle bli av att äta en öken
men allvarligt, mycket finstämt och tänkvärt
det blir kanske så... mycket vill ha mer
det vatten som Larz nedan pratar om skulle vara bra att ha
2009-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Jesus har sagt att den som dricker av det vatten Han ger behöver inte törsta.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman