Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt vars innehåll tycks bli aktuell, gång på gång...


Jag ska sluta

Jag ska sluta känna
Jag ska sluta bry mig
Jag ska sluta tänka

på dig


Nu har jag slutat

-----------




Fri vers av Osram
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-15 23:52



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
mmm.. ja ibland önskar man att med vilja man kan sluta ... har du ett knep??
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram