Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar


Hårda
Valkiga

- Dina händer

Babar
Fotoalbum

- Att få sitta i ditt knä

Morfar




Fri vers av Osram
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-10-15 14:38



Bookmark and Share


  Eduardo
åhhh... härliga minnen... bra jobbat
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram