Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flash mob

 

...Flash mob

 

Jag kan tycka att det borde gå att räkna ut. En sanningsenlig lösning.

Polisen på spåren, spåren på marken, marken på bordet. I privata partier spelar man ofta med direkta pengar. Jag kan tycka att det borde gå att räkna ut. Romarna använde stenar. Avrättningar som händer. Detsamma gäller om det är ovisst var ett brott begåtts. 

För att göra väderprognoser använder man partiella differentialekvationer.

Vi kan inte anta. Jag kan tycka att. Där finns inte världen. Utan är Gud.

F1: F2:  utsagor formler

 

Smile for Camera Man overboard!

Jag kan tycka. Jag kan tycka. Jag kan tycka tycka tycka. Jag kan tycka att att att att att 

 




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-16 13:26



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Var igår på en intressant föreläsning med hjärnforskaren Martin Ingvar.

Den lärde mig något om information. Om människans oförmåga att objektivt hantera information - vilket också säger något om vår oförmåga att beräkna information.

Att resultatet av det vi trott att vi beräknat egentligen är en emotionell tolkning av det vi beräknat. Att det vi kallar sanningar egentligen bara är upprepningar av det vi redan vet. Ett spratt spelat av vårt belöningssystem, beroende av balansen mellan dopamin och endorfin.

Det är väl själva fan? Eller gud.
2009-10-16

  Night Soul Woman
hihihi :) *applåd!*

http://www.youtube.com/watch?v=i5IW9wK_HNg
Mary Poppins: A Spoonful Of Sugar

:) Tack för läsningen! Tjusigt skrivet:) hihi

2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP