Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pacta sunt servanda


Analysera ’livets byggsten – Vem tillhör du?’*


 

Kroppens uråldriga visdom

Kroppen
ett av cellens konstverk

genom samarbete . . .

Hjärtat finns inte  
utan vindens hjälp

Jag tillhör vinden

'Du finns hos mig'
'i varje andetag jag tar'
'och jag älskar när jag är din'


¤ Men i tankarnas värld ¤

´´

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman