Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgset...


KÄRLEKENS VACKRA GLANS

Min kära kärleken jag känner för dig har mist sin vackra glans
Det är dig jag i mitt hjärta bär
Varför kan du inte stanna hos mig
När du lämnar mig du mitt sköra hjärta bit för bit tär
Ingen annan har någon chans mot mig
Varför kan du inte se i mitt hjärta har jag bara dig
Endast du är min kära
Längtan efter att få hålla dig är för svår att bära
Varje dag mitt hjärta brister
I hopp om att jag dig aldrig mister

Det svider i mitt sköra hjärta
Där finns för alltid min kärlek till dig
Fyllt av både glädje, sorg , smärta
Tiden bara rinner , rinner
Mitt hjärta utan dig försvinner
Fåglar kvittrar fritt i skyn
Till ljudet av mitt hjärta för dig

Lidandet efter dig tar aldrig slut
Min kära saknar dig varje timme , varje minut
Vinden blåser bort min själ
Det enda jag önskar dig är ditt sanna väl
Kärleken har mist sin brinnande glöd
Varför kan du inte ge mig stöd
Sorgen i mitt hjärta kommer aldrig sina




Fri vers av Teodora
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora