Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mysiga teddybjörn


Min mysiga teddybjörn

Älskling min mysiga teddybjörn du är , det är dig jag håller kär . Rosiga kinder du har solsken i blick . Från första gången vi sågs sa det klick . Älskar dig , kan inte tacka dig nog för du älskar mig . För du gör mig till din speciella drottning, din prinsessa . Vill tacka dig och vår käre fader för du finns i mitt liv , ta pennan och skriv så hjärtat glöder , så fingrarna blöder ty du kommer må mycket bättre efteråt . Du ska veta du är min tvilling, du är min själ , du är min kärlek . Du är mitt hjärta , du är min smärta vill bara dig väl . Vet du har det tufft har förlorat så mkt på kort tid ändå tar du varje strid i hopp om få leva , du är riktigt stark . Tack för du står ut med mig . Fortsätt kämpa för det du tror på .., ??




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-01 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora