Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen du bär inom dig


Sorgen du bär inom dig

Älskling sorgen som du bär inom dig är stor ty den är större än man tror. Mitt hjärta vet du bär mycket smärta men det blir lättare i sinom tid . Tiden tycks stå still , du undrar säkert om du har uppnått det du vill . Saknaden efter dina kära är svår att bära . Ty ditt hjärta blöder , du skriker och glöder . Men du ska veta de har det bra där uppe hos vår käre fader , här skriver jag några rader . Tänker mycket på dig så som du tänker på mig . Älskar dig förevigt, föralltid nu i en del av mitt blödande hjärta finns du.




Fri vers av Teodora
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-22 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora