Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädgård


Trädgård

Att odla blommor, kryddor, grönsaker hör trädgården till
Odla detta kan den som vill
Sätta potatis, lök, och allt det andra
Är det bästa vi kan landa.
Hej hopp nu ska vi odla
Nämen oj oj oj vad vi googla
Hatten av för alla som beundrar trädgårdens stil
Även för de som åker flera mil
Odla, odla, titta, titta
Vad kan vi under jorden hitta.




Fri vers av Teodora
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora