Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Masken pelle


Masken pelle

Snuttan o hennes vän algot var ute på promenad , de utforskade skog och mark kände på varenda trädbark tills de fann ett ställe de ville stanna på där dystert hallå rop utropades från omgivningen vilket ledde de till en liten stig . På denna stig fortsatte de sin vandring med fåglar kvittrandes högst uppe i slyn . Snuttan och Algot tjöt o ropade tittut masken Pelle var håller du hus . Har du försvunnit med vindens sus ack ack så var det veterligen icke ty han hade gömt sig under en sten där han letade efter föda för dagen men även för undvika själv bli uppäten av de vackra fåglarna runtomkring .




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 19:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är ball teddy!Skriv!
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Teodora