Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tår ...


En tår ...

En tår rinner ner för kind
En tår brinner bort med vind
En tår jag släpper för dig
En tår du släpper för mig
En tår brinner ner
För varje dag blir de fler
Ty av dig min älskade far behöver jag ha mer ...
Älskar dig förevigt,
För alltid, nu
I slutändan är det bara jag och du.




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-30 11:31



Bookmark and Share


  stig wikman
Oj
Nu föll en tår
från mig också.

STOR
APPLÅD TILL DEJ .
STIGW.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Teodora