Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen stundar fram


Julen stundar fram

Julen stundar fram
Stjärnor tänds
Ljuset slocknar till
Snön sveper fram
Vitt, blött och slask
Under ytan kan man kanske finna en och annan mask

Jultomtar, pepparkakor, nissar hör till julens glada tid
Vrid, Vrid på klockan ty nu är det vintertid
Barnen slumrar sött i en dyrbar och sällsam frid.




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-09 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora