Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*busvissla*vässla*vässa din penna*

 




Jag vet inte? *poetiska skelett i garderoben*


Några fann några ordmelodier
skapade ordkompositioner
hittade själens egen musik
vad som speglade deras inre

Sedan kom några som beundrade
deras konstverk och analyserade
sönder dem. Nu visste alla hur man
kan skapa sådana ordmelodier om
man så önskade.

Nu, just nu, några, återskapar melodin
använder de döda själars musik och
kallar deras imitationer för levande
konst . . .

När ska deras själ få hitta sin egen melodi?

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-17 20:17



Bookmark and Share


  Hans Christian
*Ler*
2009-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Töntarna som analyserar sönder poesin är ingenting annat än emotionellt blockerade, överintelligenta stolpskott.
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman