Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i ide - skön idé...


Nog kan man undra
varför strunt man skriver
om stormig höst
och överviktens fall

nog kan man fundra
vad som framåt driver
vad giver röst
åt vardagslivets kall

nog vill man veta
varför tystnad river
vill skänka tröst
när längtan giver skall

visst kan det reta
mig att Musans iver
än känns i bröst
fast laga är förfall...

ty örnen tappat har sin stuns
och björnen somnar med en duns

jag sömn vill ha, ett litet uns...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-18 11:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sannerligen en god ide...nu bestämmer jag att jag ska bli en björn i nästa liv!
2009-10-19

  Mr Lindemann VIP
Att med fjärilsvinar fladdra in i örnens klor
och önska att man i idè kund gå
men detär ju fint då att vara ett
lamm i fårakläder
2009-10-18

  Måna N. Berger
Björnar är inte så dumma, även om de har mycket liten hjärna.. :)
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP