Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gourmetpotatis(potatis - potäter allt vad man äter) och falukorv hm . . .


Å. vad har du att säga?



:x




Bunden vers av Night Soul Woman
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 23:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En kulinarisk komposition jag helhjärtat ställer upp på: falukorv och potatis.
2009-10-19

  Måna N. Berger
*skrattar*
2009-10-19

  peter markurth
hmm
2009-10-19

  Peter Matsa
:x
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman