Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflektioner efter gårdagens förändringar på sajten...


Little boxes (on the hillside)


Vi fingo flera lådor
att natta våra texter i -
ur gårdags födslovådor
har fötts en box med boxar i

vad händer då med texter
som vandra över gränserna
de underliga växter
som strunta i de tränserna...

att kategorisera
och göra sökbart - god idé
man bör dock smått fundera
kan detta lända till succé

jag vådligt stundom blandar
en dialog med helsträng vers
så var den texten landar
man undra kan, det blir en pärs...

visst ser jag vad man vinner
men risken finns att ingenstans
en text sin vila finner
för vem vill ha en "Övrigt" stans...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-19 10:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja, så var det Grattis igen! :)
2009-10-19

  Vind
Tycker i och för sig det skulle räcka med poesi, bara ord och novell, men det nya systemet (trots ev. överkategoriseringarna) har kanske något bra med sig, som jag bara ännu inte upptäckt :)

(och alltid Malvina Reynolds)
2009-10-19

  Caprice! VIP
Och så blev denna uppmärksammad - ganska lämpligt, tycker jag. ;-)
2009-10-19

  Carola Zettergren
Förövrigt så...ja, just det, spännande kommer det trots allt att bli, det kommer att framstå ganska tydligt vilka fria konstnärssjälar som vänder sig emot kategoriserande:)
2009-10-19

  Måna N. Berger
Gränser är till för att överskridas, boxar är till för att sprängas!
2009-10-19

  Elaine.S VIP
Ja, helt lätt blir det inte, men man kanske kan hjälpa varandra lite...man får gärna hjälpa mig till rätt box, om jag jag tassat fel:))
2009-10-19

  Peter Matsa
just! en pärs :) det har jag erfarit också denna morgon.
vackert skaldat, med din ordfantasi.
2009-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Själv hamnar jag alltid i "bunden vers".
Låter lite kinky...("per-vers", kanske...)

"Little Boxes", ja...Tänker på låten med The Notsensibles.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP