Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målningen: Leonardo da Vinci


Ödets sneda leende – Döden vinkar på avstånd


 

Allt har en mening

I denna hektiska värld av tusen viljors habegär
springer vi bakom samhället försöker hinna ikapp
*tomheten*

Allt kan få en mening

I denna rogivande värld av tusen viljors skapande begär
sitter vi ner och känner efter planerar framtiden innan
*vi träder in i alltet*


Den här bilden (eller annan mediafil) är klassad public domain ("allmänrätt") eftersom upphovsrätten har upphört.Detta gäller i Förenta Staterna, Australien, Europeiska Unionen och andra stater där upphovsrätten gäller under upphovsmannens levnadstid plus 70 år.



Fri vers (Spoken word/Slam) av Night Soul Woman
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-19 23:04



Bookmark and Share


  walborg
Tycker om tankegångarna i texten, som begrundas av en odödlig dams outgrundliga leende.
2009-10-20

  Peter Matsa
Jag väljer förutsägbart andra versen, alltet låter fint.
Snyggt, tänkvärt - skapandebegäret må besegra habegäret.

Känner igen målningen på något sätt...
*applåd*
2009-10-19

  peter markurth
mkt bra
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman