Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En felläsning av en texttitel inspirerade till denna...


Snabbt flyende...


måneld glittrade

framför mig stod leende
sagans prins

elegant
(i grön arméjacka)

ödet förintade
alla murar

(här är han ju!)

medan jag prickade av
bonusegenskaperna

lång
mörk
bruna ögon
sonor stämma
vackra händer

vår saga blev inte livslång
men minnesrik

bra att ha på gamla dar...

när man inte längre
orkar

skapa nya minnen...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-20 04:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ljuva minnen kan också behöva en hyllning ibland, så de inte bleks!
2009-10-20

  Carola Zettergren
Mmm..fint och nostalgiskt värre!
2009-10-20

  glittertindra
fin text :) tyckte om den..
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP