Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi


Fingrar som smeker sej
lätt över tangenter

vita

svarta

upp

ner

Du är mitt dur
Du är mitt moll
Du spelar på mej
som ingen annan gör
Du behöver inga noter
ingen dirigent
Du kan mej utantill

Så vackert
Så lätt
Så ömt
Som en smekning
upp över de vita
Förförande
ner över de svarta

Du är mitt dur
Du är mitt moll

Jag är din melodi




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-10-16 14:06



Bookmark and Share


  David Liderfelt
Sex.
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon