Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens frånvaro



plågsam är dagen
utan din silkesmjuka röst
tryggt smekande
mot min blottade skörhet

förklädnad av en dimma
runt den jag var förut
mörkret som vi blev i varandra
allt starkare ändå
när du inte är här

jag söker ljuset
i solens frånvaro
som du tog med dig
i det sista avskedet

andlös är min natt
när frågor aldrig får svar
och allt jag säkert vet nu
är smaken av tortyr

i den ekande tomhet
som blev kvar
när din skepnad
försvann bland skuggorna




Fri vers (Fri form) av devilsangel
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-22 17:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tomheten ekar .....inget kan eka som den....
2009-10-31

  peter markurth
mkt bra
2009-10-27

  genni VIP
Du förklarar känslor så fint, bra det här...
2009-10-22

    ej medlem längre
"och allt jag säkert vet nu
är smaken av tortyr"...kan man beskriva saknaden bättre än så här?
Bravo!
2009-10-22

  sulimaa
Mmm andlös är natten när frågor aldrig får svar...så vackert och samtidigt så smärtsamt...men ibland nödvändig väg att vandra...kram!
2009-10-22

  Mona*
Saknaden beskriven.
Snyggt!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel