Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans låga


Helvetet brinner i henne
Längtans låga förgör henne

och hon vet att det finns bara ett att göra

Fattar tag vid revbenen
Sliter
Bänder
Drar
Öppnar sitt bröst

Därinne bor den längtan
Som brinner så hett
Som inte ger nån ro
Den bor i hennes hjärta

och hon vet att det finns bara ett att göra

Hon fattar tag
Sliter
River loss

Längtan färgar havet rött

Men nu får hon vila




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-10-16 20:36



Bookmark and Share


  Osram
Smärtsamt. Kan känna den fysiska smärtan i längtan. Vet hur ont det gör... brutalt.
2005-10-17

  Ola Rydberg
Vacker och tung sorgedikt
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon