Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvingar mig att se



isregn haglar
mot min själs fönster
mardröms sanning
immar utsikt
skuggar hopp
som för kärlek andats

där magkänslan bott
lyser faktum i neon
när svek når sin väg
upp mot ytan
förbyts min undran
mot illamåendets frossa

trött är blicken
rödgråten brusten
men tvingar mig att se
att allt varit förgäves

tusen lögner
lades i min hand
när jag sträckte ut
den av längtansdröm
önskade oss ärligt
kärlekens renlighet

men smutskastades
i den djupaste roten
av mitt hjärta

om varför ägde svar

vore inte sorgen
så kvävande svår












Fri vers (Fri form) av devilsangel
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-24 10:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
smärtan i texten får den att skälva
2009-10-31

  Rosadelores
längtansdröm...fint ord...vet precis hur den drömmen är... :/
2009-10-30

  sulimaa
där magkänslan bott
lyser faktum i neon
när svek når sin väg
upp mot ytan
förbyts min undran
mot illamåendets frossa

jaaa man undrar ju hur något blev så här???
2009-10-24

  ~~*MariamAurore*~~
du skriver
så jag känner
varje ord
genuint

vackert.
2009-10-24

  Cosmic Johanna
Många starka bilder och känsaln framgår tydligt,

det är inte lätt att vilja älska,

och ge sig hän,

det är inte alltid det blir som man tänkt eller hoppats ändå.

jag känner med diktjaget, och reflekterar,

varma applåder!
2009-10-24

    ej medlem längre
"lyser faktum i neon" "tusen lögner
lades i min hand"...och "tvingar mig att se"
Insiktsfullt och vackert skriver du vännen!!:)
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel