" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Stilla by Starlight


Steg ovanpå
som avtryck
mot kroppen
Silver
sprider aura
i regn,
pärlband av skratt

Runda kuddar
på golv
Slumrar på täcket
Händer nuddar,
Andetag

Stilla by starlight




Fri vers av Osram
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-10-17 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram