Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller du för hårt



lås inte in
det du allra mest älskar

av rädsla att förlora det

håller du för hårt
om kärlekens sköra vingar
kan den inte flyga fritt

sätter du bojor
för att äga den

kväver du dess ömhet

och den får aldrig liv igen




Fri vers (Fri form) av devilsangel
Läst 435 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-28 18:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
sanning och vishet som berör och lyfter
2009-10-31

  Rosadelores
Så sant! Fast inte alltid lätt att komma ihåg...
2009-10-30

  Jan Linderoth
Hur känsligt och bra som helst!
Vem kan älska i bojor? (om man inte är lagd för sådant)
Den som låses in ägnar alla sina tankar på en sak, flykt..
Att binda någon, är total brist på tillit. Applåderar!
2009-10-30

  sulimaa
Ja exakt så är det ...det är när man släpper fri som det visar sig om det är riktig kärlek...så fina ord och tänkvärda...
2009-10-29

  Cosmic Johanna
Ja det är en balansgång på en tunn lina...

kärleken,

varma applåder!
2009-10-29

    Lindizz
sanna kloka ord, mycket vackert skrivet.
2009-10-29

  Junitvillingen
Kloka ord av en sann ängel! Kärleken behöver luft - men även vårdas - inte alltid lätt att veta var gränsen går, men din tänkvärda text får bli en hjälp på vägen. TACK!!
2009-10-29

  peter markurth
stark, sann, välskriven
2009-10-28

  ~~*MariamAurore*~~
så vackert
så genuint

/L.
2009-10-28

    Bodil Sandberg
Så klokt och sant och vackert skriftat min vän!!
2009-10-28

  Suzy med punkterna
Underbara sanna ord
2009-10-28

  coffe
underbara verser som sjunger en vacker sång för mig.c
2009-10-28

  etthjärtaäralltidrött
Å, sanna ord vackert formulerat. Tack :)
2009-10-28

    ej medlem längre
Otroligt sant o vackert :)
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel