Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Peter Matsa för samarbetet! I samarbete med Peter Matsa.




I tystnaden vi växer eller blir små. Del III



Han snodde hammaren
och sprang in i sitt rum
Men åh vad gör du med
hammaren!? Hänger du
tavlor eller?

hmmm
hmmm
hammarhmmm
hammarhum hammarhumme
ajajaj min stackars tumme

hmmm
hmmm
hammarhmmm
hammarhum! hammarhaj
min stackars tumme ajajaj

hmmm
hmmm
hammarhmmm
hammarhum hammarskaft
allt blir bra om jag får lite saft

Hihi kom hit då saften sitter
inte på väggen och inte ska
man slicka på spiken så!

Hihi men kom hit då!
Låt oss hänga tavlan
och minnas att Nuet
är framtidens boning

Hummelihum en humla
flyger utanför vem vill himla
med ögonen hellre än att hamra
himmelens hummande hem?




Fri vers (Fri form) av Night Soul Woman
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 00:48



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt samarbete, bra
2009-10-29

  Peter Matsa
tack för samarbetet ... tycker vi lyckades fånga vemodet rätt bra. att hänga tavlor är rätt komplicerat ... tror jag.
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman