Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mkt fin...


Det lilla Barnet inom dig

Det lilla Barnet inom dig har mycket att ge..
Barnet ser, ler hon ber om ett bra liv varje timme, varje minut fram till livets slut..

Herren tar det lilla Barnet inom dig
Smeker hennes kind i en enda hastigt svepande vind..
Barnet är lekfullt,spätt vill mer än gärna bli sedd i sin mors famn
När fadern viskar hennes namn...

Herren leder Barnet in i sitt rike..
Förhindrar att barnet ramlar ner för ett dike..
Han ber Änglar vaka över Barnet inom dig
Detta lilla spröda, blodiga, modiga barn inom dig
Som Herren skänkt från Ovan

Att få ett friskt barn är den bästa gåvan...




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora