Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Ja


Ja.

Det är den där beröringen vi har

den millimeteravpassade upptäcktsfärden

ankelfattningen, ryggfamningen, handledssmeket

noga mätt med het andedräkt hela vägen

tungan pekar ut alla stygnen av vår passion

och med nära blicken som enda beklädning

på insidan av ditt lår, kullen av axeln, höften

över skogsbrynets kant på ditt venusberg

början av min bredrot du väger fram med tummen

låter den svaja, smekas in i din tunnel

du reser dig upp som en vig vattenande

klättrar på mig som bocken på bergsstupet

låter oss förenas i...

Ja.




Fri vers av Arowana
Läst 671 gånger
Publicerad 2005-10-18 09:18



Bookmark and Share


  JMR
Kan inget annat är att le.....jättefin!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana