Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYRIKFÅNGE?


Jag ville skriva romaner
men kom aldrig riktigt i gång
poetiska essäer
väller fram, väller ut…

Romanen den får vänta
romansen likaså?
poetiska romanser däremot
springer ut, trycker på.

Jag, en fånge i lyriken?
prosan vänta måste då?
betydligt svårare att nå
men ville jag helst skriva romaner.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 205 gånger
Publicerad 2005-10-18 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors