Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALMA


Min lilla Alma
nu är du mer än två,
du talar,
du ger ord åt dina tankar,
du tänker mer än två.

Du tycker inte om ost,
men mjölk det gillar du.
Fisk går an,
köttbullar likaså.
Men bäst är chips och glass!

Om morfar tycker du
och om mamma även,
åtminstone när hon är frisk
och kan ägna sig helt åt dig!
Mormor gillar du också förstås.

På dagis är det faktiskt ganska kul,
du har nu dig väl anpassat.
Bäst är förstås
när mamma hämtar dig,
eller någon av vi andra.











Fri vers av Nils Sondefors
Läst 611 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors