Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Vårens urkraft!


LIVET VAKNAR


Fuktmättade solindränkta blad
efterregnandets stillsamma livsluft
Jordmyllans mustmäktiga kraft
Livgivande mättnad.

Spirande livskraft
översvepande alltet
klorofyllbejakande ljuskraft
groddpositiv jordmån.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 724 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 13:58



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Ditt sista mästerverk!
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors