Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN PÅ VÄG


Snödroppar blommar
Någon ropar:
Se här, se här!
En krokus; gul den är.

Vårens under
varje år
nu blommar åter löken
Det är vår, det är vår!

Hästhoven väntar
väntar på att snart spricka ut
Blåsippan därefter
vitsippor på lut.
Nu är det äntligen vår!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 655 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 17:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Här har tussilagon och blåsippan väntat färdigt, härlig är tiden.
2010-04-12

  ~Leonardo~
Ja....äntligen är den här.
2010-04-12

  Lena K Nilsson VIP
En härlig vårtext!
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors