Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför undrar du?




Jag och min Musa i den mörka skogen



När du älskar mig följder du din instinkt
lyssnar på dig själv
När du inte kan lyssna på dig själv följer
jag min instinkt och blir tystledsen
- försvinner tills du kan hitta mig igen

Är det kurragömma vi leker?



http://www.youtube.com/watch?v=bDgbDLtx3MI




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 562 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-07 18:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
för mej svårtolkat men kanske" Musan" är en metafor med mänsklig anknytning...tycker mycket om diktarjagets nyord; "tystledsen"
2009-11-13

  Ola Rydberg
bra dikt om relationer
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman