Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattlist


Om inte människan vill
komma till katten

så får man rulla ihop sig
i favoritfåtöljen
och plira troskyldigt...

hjälper inte det

då sover man på saken
i flera timmar

- - -

"Men lilla Missan, ska du inte
komma och äta?"


Vad var det jag sa...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-07 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, såna är de ... vet hur de ska få det som de vill ha det :)
2009-11-10

    tramp
smart, åsså kan man krafsa lite i bästa mattan för att understryka sin överlägsenhet...
2009-11-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin liten bildrik betraktelse
2009-11-08

  aol
lerså sant gillar din fina skrift
2009-11-07

  Carola Zettergren
:):)Hihi... ja tamekatten, mitt i prick!!!
2009-11-07

  thyra
Att ta fram lite kattgodis brukar få min katt till knät :)
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP