Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart utdömd av mitt BMI??




A propos Sjöstrands avgivna dom över feta poeter


Ack, snart är den över
min tid som poet
jag får inga klöver
jag blivit för fet...

Ty Sjöstrand har fastställt
att ens BMI
gör snillet till lastsnällt
då gör det sorti

Ej hjälper att alster
till skyarna höjs -
man blir som ett kvalster
när huvudet böjs

Då duger man enbart
till städning i vrå
Det blir icke stenrart
men fagert ändå...

Och kanske, herr Sjöstrand
jag ljusningen ser
poetiska snöland
snart tjusningen ger

Ty Musan i midjan
ger fan, kära du
Hon svingar än vidjan
mig gör till jehu...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 808 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-11-08 15:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
;=) Ler brett och inser att jag kanske kan äta chokladen som jag lade undan för att bli en bättre poet.
Detta är snyggt och du skriver ju att ditt BMI tydligen är för högt för att vara det;=))
2010-01-18

  erkki
Jeanne d'Arc, släng dig i väggen! Här kommer Caprice!
Skoj!
(vem är Sjöstrand? Låter för poetiskt för att enbart få vara ett personnamn)
2009-11-10

  Paedur
Riktigt roligt och skickligt skrivet
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Jo, Capriciosa, jag har förstått det.
Men nu är det JAG som hatar julen.
2009-11-09

  Fånga dagen
bra skrivet av dig
mvh Anna-Karin
2009-11-09

  Caprice! VIP
Denna text är en reaktion på Sjöstrands. Den handlar varken om hans trivsel eller julhat. Mittåt!
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Sjöstrand skall fullständigt skita i hur andra ser ut och vad vi äter.
När det gäller julen HATAR jag den och vägrar att fira den.
2009-11-09

  B-Nita
Professionellt!
2009-11-09

  D S
efter en kort mejlväxling med herr Sjöstrand väcktes en stark misstanke om att mannen lider av både humor och självdistans. Ha de gott. / d.sommer
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Människor som gör sig lustiga över andras utseende och kroppsvolym är sjuka i huvudet.
2009-11-09

  Ilona _L
som sagt... i högform! ;)
2009-11-09

  Carola Zettergren
I högform idag..ser jag!!!
2009-11-08

  Jennika
fint flöde...lättläst och framför allt.... den fick mig att le....tack
2009-11-08

  Lindalou
Uppmärksammad betyder långt ifrån att den är gillad, glöm inte det. Men skrivna påhopp på folk ger reaktioner och det är det enda vissa lever av, vilket märks på deras textkvalitet.

Ditt alster var dock väldigt fint rimmat.
2009-11-08

    ej medlem längre
*skrattar gott*
Jag läste oxå men iddes inte kommentera och avslöja mitt BMI haha
Gillar din version mycket bättre! Bokmärker!
2009-11-08

  Måna N. Berger
Poet rimmar på fet
poesi rimmar på BMI
lyriken rimmar på peristaltiken
och stöddigt tal rimmar på fekal

- visst rimmar det!
2009-11-08

  Annine
Gillar budskapet - bra poetat :)
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP